Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü pas sistemi ile korku anında kaçış çekimının elan hızlı konulemesini sağlamaktadır.

Net olarak anlamanız karınin süfliya henüz önce uygulaması gestaltlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle üleşmek isterim.

Bunun için de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) üs amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki duman, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara geçişini çelmek yahut kabil evetğu kadar geciktirmektir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara amelî şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları çok benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genişlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının enliliğinden az olmamalıdır.

Görmüş olacaksınız ki bu gömlek mualla birinci sınıf yangın kapılarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu dizge sebebiyle kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı yangın kapısı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Madde 3- Kaçış merdiveni bünyenın dışında kalabilir. Fakat bununla dayalı uyulması müstelzim bazı kurallar mevcut. örneğin; bir strüktürnın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden aşkın ise yapı dışına peyda merdiven strüktürlmasına icazet verilmemektedir.

Kullanılacak insan sayısı 100 kişbol aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve maslahataretler kullanılır.

Report this wiki page